Papierloos boekhouden

Bent u ook soms het overzicht van uw administratie kwijt en komt u om in de papieren? Dan is papierloos boekhouden de oplossing voor u! Papierloos boekhouden is gebaseerd op het scannen van facturen en een automatische doorboeking daarvan in het boekhoudpakket. Het archiveren van documenten vindt plaats op het moment van scannen en papieren facturen kunnen dus meteen worden weggegooid of ongesorteerd bewaard. Via de online applicatie heeft u altijd en overal inzage in uw boekhouding. Het opruimen van de administratie, ordenen en de stukken naar de boekhouder of accountant brengen is hiermee voorgoed verleden tijd.

Went Administratie maakt voor het papierloos boekhouden gebruik van het programma Unit4 Multivers Paperless. Dit softwarepakket maakt gebruik van een OCR-engine (tekenherkenning). Deze OCR-engine werkt op basis van aliassen (herkenningspunten/woorden) en positiebepaalde velden (sjablonen) om gegevens automatisch voor u uit de factuur of het document te halen. Deze OCR-engine kan dus een groot deel van de handmatige invoer beperken doordat gegevens automatisch in de juiste boekhoudvelden worden geplaatst. Het pakket herkent dus onder andere een debiteurennaam, factuurbedrag en datum en komt daardoor op met een juist boekingsvoorstel. Ons kantoor of u zelf controleert alleen maar het boekingsvoorstel en geeft akkoord om de boeking in het boekhoudpakket te verwerken. Voor dit alles is geen aparte scanner nodig, omdat de eisen zeer laag zijn. Niettemin is de kwaliteit van uw facturen wel de leidraad voor het resultaat van de gevonden waarden.

Binnen ons kantoor zijn er vele mogelijkheden om te werken met Paperless. U hoeft daarvoor het pakket niet zelf aan te schaffen. Wij werken met abonnementenpakketten op basis van uw wensen.  

Wilt u meer weten over de verschillende vormen van deze digitale boekhouding?  Kijkt u dan ook eens op onze website www.digistratie.com. U kunt hier een QuickScan doen om erachter te komen wat het beste bij u past en filmpjes van het pakket bekijken.
Wilt u een afspraak maken betreffende papierloos boekhouden of wilt u meer informatie? Bel 071-5314686, stuur een mail naar info@wentadvies.nl of stuur uw reactie via deze website.

Onderstaand nog even de voordelen voor u op een rijtje:

- 24/7 inzage in uw boekhouding
- Ondersteuning door ervaren professionals
- Een eigen digitaal archief van facturen
- Geen papier meer bewaren
- Overzicht en controle op uw administratie
- Hosting en back-up van uw boekhouding
- Duidelijke uitleg en installatie op de werkplek
Demofilm papierloos boekhouden
Horizontaal toezicht |  Papierloos boekhouden |  Nieuws |  Vrijblijvende kennismaking
Aanmelden nieuwsbrief:
 
Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen
Register Belastingadviseurs
Bachstraat 4a | 2324 GL Leiden | info@wentadvies.nl | De voorwaarden van de NOAB zijn van toepassing op onze leveringen