Outsourcing

Heeft u als ondernemer al eens gedacht aan het volledig uitbesteden van uw administratie? Waarschijnlijk niet. Maar waarom niet?

Wellicht denkt u aan: "ik wil op elk moment zelf in mijn boekhouding kunnen", "uitbesteden zal wel duur zijn", "ik wil crediteuren betalen vanuit de boekhouding, hoe moet dat dan?" en meer van dat soort vragen. Dan is de realiteit dat de stand van de techniek en de kosten u positief zullen verrassen.

Vanaf midden jaren negentig tot aan 2010 was de trend dat elke MKB-ondernemer zijn eigen boekhoudpakket moest hebben. Zelf boeken, zelf de crediteuren en debiteuren invoeren, zelf de bank boeken etc. Dat zou meer inzicht geven en kosten besparen bij het administratiekantoor of de dure accountant. Een extra administratief personeelslid en dure boekhoudsoftware waren vaak het gevolg. Dat extra inzicht is er gekomen, maar kostenbesparingen? Dat valt te bezien.

Went administratie en belastingadvies biedt aan ondernemingen die hun administratie volledig outsourcen, ook een volledige toegang tot hun administratie via internet. Van daaruit kan een ondernemer of manager alle informatie halen die hij wenst, op elk moment van de dag en op elke plaats ter wereld. En ook zijn crediteurenbetalingen doen.
Vaak wordt deze administratie ook gelijk volledig papierloos opgezet, zodat u, als ondernemer, bij elke boeking ook de afbeelding van de factuur ziet. Maximaal inzicht dus.

Daarnaast zijn bij outsourcing geen investeringen in boekhoudsoftware nodig. Die heeft  Went administratie en belastingadvies al voor u gedaan. Daarnaast ligt het in de lijn der verwachting dat u kunt besparen op de interne personeelskosten voor de administratie. Bij outsourcing worden besparingen behaald tot wel 30% op de administratieve kosten. Of als u de administratie zelf doet, komt er extra tijd beschikbaar die u aan uw core business kunt besteden. Tijd is een schaars goed.

Uiteraard is het outsourcen van een volledige boekhouding een belangrijk besluit, dat niet lichtvaardig genomen wordt. U kunt te alle tijde informatie aanvragen bij de deskundige medewerkers van ons kantoor, via mail of telefoon. Of kom langs voor een gratis vrijblijvend gesprek of een demonstratie.

Horizontaal toezicht |  Papierloos boekhouden |  Nieuws |  Vrijblijvende kennismaking
Aanmelden nieuwsbrief:
 
Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen
Register Belastingadviseurs
Bachstraat 4a | 2324 GL Leiden | info@wentadvies.nl | De voorwaarden van de NOAB zijn van toepassing op onze leveringen