Online boekhouden

Net als het papierloos boekhouden, is deze vorm van boekhouden sterk in opkomst. De essentie van online boekhouden is dat de boekhoudsoftware zelf online beschikbaar is via de website van de leverancier. Het gebruik is verder vrijwel gelijk aan de offline versies van dezelfde pakketten.

Online heeft als belangrijk voordeel dat overal waar u bent u alle boekingen uit uw administratie beschikbaar heeft. Voor ondernemers die zowel thuis als op het werk boekhouden is dit ideaal. Net als voor de ondernemers die onderweg hun data mobiel nodig hebben. Zaken als onderweg factureren worden ineens heel gemakkelijk.

Daarnaast is de samenwerking met Went administratie en belastingadvies heel makkelijk geworden. Op elk gewenst moment kunnen wij met u meekijken in de boekingen om vragen op te lossen of om de boekingen te controleren. Als ondernemer kunt u gewoon doorwerken en er is geen gedoe met backup's verstrekken en momenten waarop niet doorgewerkt kan worden.

Als belangrijk nadeel wordt ervaren dat het online boekhouden duurder is dan de offline versies van de boekhoudpakketten. De meeste ondernemers kunnen als zij thuis of onderweg zijn, toch al inloggen bij hun kantoor. Via een RDP- of een VPN-verbinding. Op die manier kan je ook online met een offline pakket werken, waardoor kosten bespaard kunnen worden.

Wilt u een afspraak maken betreffende online boekhouden of wilt u meer informatie? Bel 071-5314686, stuur een mail naar info@wentadvies.nl of stuur uw reactie via deze website.

Horizontaal toezicht |  Papierloos boekhouden |  Nieuws |  Vrijblijvende kennismaking
Aanmelden nieuwsbrief:
 
Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen
Register Belastingadviseurs
Bachstraat 4a | 2324 GL Leiden | info@wentadvies.nl | De voorwaarden van de NOAB zijn van toepassing op onze leveringen