Boekhouding laten doen

Went Administratie doet de boekhouding graag voor u. Veel (kleinere) ondernemers kiezen er voor om het invoeren van de administratie over te laten aan een administratiekantoor of accountantskantoor. De eigen werkzaamheden voor u als ondernemer bestaan dan uitsluitend uit het opruimen van de administratie.

Went administratie en belastingadvies verzorgd deze dienstverlening voor vele bedrijven uit allerlei verschillende sectoren.

Het is mogelijk om de boekhouding per maand, per kwartaal of per jaar aan te leveren. Als u uw boekhouding door ons laat verzorgen, betekent dat niet dat u helemaal geen inzicht heeft in uw administratie. Wij kunnen u namelijk diverse overzichten laten zien en toelichten. Deze overzichten kunnen wij u te alle tijden beschikbaar stellen op uw eigen klantportaal via deze website. Zo krijgt u een goed overzicht van de financiële positie van uw bedrijf en de huidige kosten en resultaten.

Wilt u een afspraak maken om uw boekhouding te laten verwerken of wilt u meer informatie? Bel 071-5314686, stuur een mail naar info@wentadvies.nl of stuur uw reactie via deze website.

Grote ondernemingen die hun hele administratie willen uitbesteden vinden informatie onder outsourcing.

Horizontaal toezicht |  Papierloos boekhouden |  Nieuws |  Vrijblijvende kennismaking
Aanmelden nieuwsbrief:
 
Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen
Register Belastingadviseurs
Bachstraat 4a | 2324 GL Leiden | info@wentadvies.nl | De voorwaarden van de NOAB zijn van toepassing op onze leveringen