Boekhouding

Voor elk bedrijf is de manier van boekhouden weer anders. Voor de één is de boekhouding een verplichting, die zo efficiënt en zo goedkoop mogelijk moet worden ingevuld. Voor vele anderen is de financiële administratie een onmisbare schakel die aan de basis staat van vele beslissingen van het management. Samen met u zoeken we naar de manier die het beste bij u past.

Onderstaand schema geeft de kenmerken van de verschillende manieren van boekhouden weer. Selecteer de manier van boekhouden in het onderstaande schema of in de index aan de linkerzijde van de pagina voor verdere uitleg.


Volledige  toegang
Online  beschikbaar
Subadministraties
Rapportage  (periodiek)
Eigen  analyses
Administratie  opruimen
Begeleiding  boekhouding
Direct  contact  vragen
Facturering
Aanmaningen  versturen
Facturen  digitaal  zichtbaar
Betalen  via  crediteurensub
Koppeling  externe  software
Boekhouding laten doen

Boekhouding zelf doen


Online boekhouden


Papierloos boekhouden

Outsourcing

Went administratie en belastingadvies kan u ook adviseren over de verschillende mogelijkheden om uw boekhouding vorm te geven. Samen kijken we welke vorm het beste aansluit bij uw onderneming, uw werkprocessen en past qua gewenste informatievoorziening. Uiteraard spelen de kosten van de mogelijkheden een belangrijke rol. Wij geven u direct duidelijkheid wat een bepaalde opzet zal kosten. U zult verbaasd zijn, welke geavanceerde systemen mogelijk zijn voor acceptabele prijzen.

Wilt u een afspraak maken betreffende boekhouding of wilt u meer informatie? Bel 071-5314686, stuur een mail naar info@wentadvies.nl of stuur uw reactie via deze website.

Horizontaal toezicht |  Papierloos boekhouden |  Nieuws |  Vrijblijvende kennismaking
Aanmelden nieuwsbrief:
 
Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen
Register Belastingadviseurs
Bachstraat 4a | 2324 GL Leiden | info@wentadvies.nl | De voorwaarden van de NOAB zijn van toepassing op onze leveringen